Privatumo politika

UAB „Teksrena“

BENDRA INFORMACIJA
UAB „TEKSRENA“ gerbia savo lankytojų ir pirkėjų privatumą, todėl garantuojame, kad puslapyje www.teksrena.com Jūsų pateikta informacija naudojama ir laikoma saugiai. Atidžiai perskaitykite šią privatumo politiką, jei nesutinkate su šios privatumo politikos sąlygomis, prašome neiti į šią internetinę svetainę.
Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Mes pasiliekame teisę bet kuriuo metu ir dėl bet kokių priežasčių keisti šią Privatumo politiką. Mes įspėsime Jus apie visus pakeitimus atnaujindami šios privatumo politikos datą „Paskutinį kartą atnaujinta“. Bet kokie pakeitimai įsigalioja iškart paskelbus atnaujintą Privatumo politiką svetainėje, nesiunčiant papildomų įspėjimų svetainės lankytojams ir pirkėjams.
Mes neprašome ir nerenkame informacijos iš vaikų ar jaunesnių nei 18 metų asmenų. Jei sužinosite apie bet kokius duomenis, kuriuos surinkome iš jaunesnių nei 18 metų asmenų, susisiekite su mumis naudodami žemiau pateiktą kontaktinę informaciją.
Galite bet kada pakeisti arba paprašyti ištrinti savo asmeninę informaciją mūsų duomenų bazėje susisiekę su mumis naudodami žemiau pateiktą kontaktinę informaciją.

INFORMACIJOS RINKIMAS
Šioje internetinėje svetainėje galite lankytis ir neatskleisdami savo asmens duomenų.

Jūsų asmeninė informacija šioje svetainėje yra renkama tik tokiu atveju jeigu siunčiate mums užklausą per svetainės užklausos formą suteikti jums visą norimą/prašomą informaciją. Tokiu atveju reikia pateikti savo vardą/įmonės pavadinimą, telefono numerį ar el.pašto adresą arba bet kokią kitą informaciją, kurią pasirenkate mums pateikti.
Kai perkate iš mūsų elektroninės parduotuvės, mes renkame šiuos asmens duomenis:

• Vardas Pavardė;
• Įmonės pavadinimas, registracijos numeris, PVM kodas (jei toks yra);
• Elektroninio pašto adresas;
• Kontaktinis telefono numeris;
• Atsiskaitymo ir pristatymo adresas.

Taip pat asmens duomenys yra renkami, kai juos pateikiate el.paštu, socialinėje erdvėje arba užrašydami juos ranka.
Jei norite pateikti užsakymą ar gauti kokią nors informaciją Jūs privalote pateikti teisingą informaciją apie save. Jei pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų užsakymą arba neatsakyti į užklausą.

INFORMACIJOS NAUDOJIMAS
Jūsų asmens duomenys renkami ir tvarkomi šiems tikslams: susisiekti su Jumis, apdoroti Jūsų prekių užsakymus, išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras), pristatyti užsakytas prekes ar paslaugas.

Asmens duomenys yra saugomi 3 metus nuo paskutinio kontakto su Duomenų subjektu dienos arba iki kol Duomenų subjektas atšauks sutikimą tvarkyti duomenis.

JŪSŲ INFORMACIJOS ATSKLEIDIMAS
Mes neatskleidžiame jokios Jūsų asmeninės informacijos kitoms organizacijoms, įmonėms ar trečiosioms šalims be jūsų sutikimo, nebent to reikalauja teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką, arba buvo gautas jūsų sutikimas asmens duomenų atskleidimui.

Jūsų duomenys gali būti atskleisti UAB Teksrena darbuotojams – greitai ir kokybiškai apdoroti jūsų užsakymą; ir su pristatymo paslaugų įmonėmis, su kuriomis turime sudarę sutartis: DPD, Omniva, Lietuvos paštas.

JŪSŲ INFORMACIJOS SAUGUMAS
Mes įsipareigoję asmens duomenis saugoti nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų, naudojant administracines, fizines ir technines priemones, kad apsaugotume visą informaciją, kurią renkame mūsų paslaugų teikimo tikslais. Šios priemonės apsaugo Jūsų asmeninę informaciją nuo neteisėtos prieigos ar atskleidimo, praradimo ar netinkamo naudojimo, pakeitimo ar sunaikinimo. Taip pat padeda užtikrinti, kad informacija būtų tiksli ir tinkamai naudojama. Atminkite, kad nepaisant mūsų pastangų, jokia saugumo priemonė nėra tobula, todėl visiškai saugus duomenų perdavimo būdas negali būti garantuojamas. Bet kokią internete paviešintą informaciją gali perimti ir neteisėtai naudoti neteisėtos šalys.

KONTAKTAI

UAB “Teksrena”
Įmonės kodas: 172411926
PVM mokėtojo kodas: LT 724119219
Adresas: Kuidupio g. 16, Šarkių k., Raseinių r. sav., LT – 60191, Lietuva
Kontaktai: teksrena@gmail.com +37069939133

https://www.facebook.com/teksrena/

Paskutinį kartą atnaujinta 2020-05-04